Amatorkremu
Tourist
Hejka wszystkim, tak z ciekawości, jak to wygląda, ciężko znaleźć kogoś kto ma do zaoferowania konika?
Jak ze wszystkim, ciężko znaleźć kogoś kto nie fantazjuje i ma odwagę się spotkać, a jeżeli chodzi o konie to trzeba uważać i mieć odpowiednie miejsce do takich zabawHejka wszystkim, tak z ciekawości, jak to wygląda, ciężko znaleźć kogoś kto ma do zaoferowania konika?
Ja również szukam męskiego konikaposzukuje koni rodzaju męskiego. Jakby ktoś miał albo miał stycznośc chętnie się zapoznam. pozdrawiam
Znam agroturystyke, zachodnia PolskaDyplomatycznie - może ktoś zna fajne miejsce z noclegami w (okolicy) stajni??
A czy to... przyjazne naszej spolecznosci miejsce?Znam agroturystyke, zachodnia Polska
Tak, sprawdzoneA czy to... przyjazne naszej spolecznosci miejsce?
I tutaj właśnie pojawia się problem. No i jest to chyba nie najbezpieczniejsza opcja.Niektóre stadniny oraz ośrodki jeździeckie trzymają swoje wierzchowce w nocy na otwartych padokach do których jest zazwyczaj łatwy dostęp o ile potrafisz się cicho zakraść bez zwracania niczyjej uwagi.
Ty tyłeczek wypniesz, ja mogę ustami popieścić... tylko wziąłbym calutenką spermę daj znać jak jakiegoś znajdziesz.Ps. Fajnie by było miec randkę w koniem by nikt nie przeszkadzał, a ja mogła bym wypiąć swoją rozjechana dupkę by wsadził mi swojego dużego kutasa i zalał mnie spermą do pełna ??????
Może dziewczyna również miała pewne zamiary wobec koniaRaz na dziko w biały dzień mnie nakryła dziewczyna jak się z koniem zapoznawałem.
Kon odczuwał moje emocje podniecenia i sam wystawiał palę bym mogła go pieścić dłońmi.
Niestety przeszkodziła dziewczyna co za krzaka wyszła ???
Ps. Fajnie by było miec randkę w koniem by nikt nie przeszkadzał, a ja mogła bym wypiąć swoją rozjechana dupkę by wsadził mi swojego dużego kutasa i zalał mnie spermą do pełna ??????
Było by ciekawie, w nieco większym gronie się zaopiekować konikiem.Może dziewczyna również miała pewne zamiary wobec konia
Siemka pogadamy na priv?Jak ze wszystkim, ciężko znaleźć kogoś kto nie fantazjuje i ma odwagę się spotkać, a jeżeli chodzi o konie to trzeba uważać i mieć odpowiednie miejsce do takich zabaw
Hejka masz konika ?Siemka pogadamy na priv?