Siema, jestem w Słupsku do końca tygodnia. Spotkamy się na mieście?
S sparski Lurker Jul 26, 2022 #31 Siema, jestem w Słupsku do końca tygodnia. Spotkamy się na mieście?
marinadesand Tourist Jul 27, 2022 #32 Unipak said: Cześć, może jest ktoś kto mieszka niedaleko Słupska ? Click to expand... Tak . Jest
S Słupsk18kuba Tourist Aug 23, 2022 #34 marinadesand said: Tak Animon said: Okolice Stargardu Click to expand... chcesz się spotkać Click to expand... zooeth said: Ok, telegram? Click to expand... Masz psa
marinadesand said: Tak Animon said: Okolice Stargardu Click to expand... chcesz się spotkać Click to expand... zooeth said: Ok, telegram? Click to expand... Masz psa
andi44de Lurker Aug 30, 2022 #35 mieszkam w Niemczech 6 razy w roku w moich rodzinnych stronach slupsk jestem. prosze pisac.
P parka3847 Lurker Sep 6, 2022 #36 Cześć. Jesteśmy z okolice Słupska i szukamy kogoś z doświadczonym psem. Jesteśmy zmotoryzowani, Możemy dojechać
Cześć. Jesteśmy z okolice Słupska i szukamy kogoś z doświadczonym psem. Jesteśmy zmotoryzowani, Możemy dojechać
MaG Lurker BANNED USER Oct 21, 2022 #37 marinadesand said: Tez tak chcę… Click to expand... Chętnie bym dołączył ..
A Adus Lurker Jan 20, 2023 #39 Witam, ja z okolic Słupska. Szukam kobiety do porozmawiania i może na cos wiecej. Mam 36 lat