K
koniowladny
Guest
Ja na przykład lubię oglądać to i to ale w sumie u mnie jest tak że nawet jak zwykłe to bad dragony w takiej tematyce
Z chęcią pokazałbym Cię się jako kobieta, ciekawe czy byś polubiła Panie z penisem ?prawidłowo, jednak ja do shemale mam duży dystans, 3 i 4some kiedyś nie, natomiast teraz tak, wszystko zmienia się z roku na rok w głowie
Cześć betty, właśnie wszedłem tutaj aby z kimś na ten temat porozmawiać. Nie wiedziałem, że ten temat jest tak interesujący dla az tylu ludzi.Ja póki mam czas wchodzę codziennie, ale wiem, że się to niedługo zmieni także korzystam póki mogę z nadzieją, że poznam kogoś z kim będę mogła normalnie porozmawiać o tematyce tego forum a może i nie tylko.
nie mam nic przeciwko ^^Cześć betty, właśnie wszedłem tutaj aby z kimś na ten temat porozmawiać. Nie wiedziałem, że ten temat jest tak interesujący dla az tylu ludzi.
Chetnie z toba porozmawiam i jak chcesz cos wiecej, jestem gotow sie spotkac, nawet jak mam przejechac pol polski. Juz stracilem przez odleglosc zbyt wiele potencjalnych przyjazni.
Zaczalem ogladac takie filmy i szczerze zawsze ogladajac to potem mialem kaca moralnego, ale kto wie, moze dzieki wam sie z tego wylecze ^^
Witam wszystkich, to moj pierwszy post.
mozna ci wyslac jakies pw? chcialbym troche o tym pogadac bez gapiownie mam nic przeciwko ^^
możnamozna ci wyslac jakies pw? chcialbym troche o tym pogadac bez gapiow