• NOTICE: Welcome back to Zooville! We've had to completely rebuild the server and restore data from backups after a non-security-related hardware incident. Please allow some time for the dust to settle. The site may be slow and not all features may work immediately. Intermittent downtime may occur while we work to restore the site.

Latest backup was from July 8th, so anything after that date will have been lost but that should have been less than 24 hours of data.

While restoring from backups we're also upgrading to the latest forum software.

Model vztahu člověka se zvířetem

pes

Moderator
Staff member
Rád bych popsal svůj názor na to, jak by mohl vypadat sexuální vztah mezi člověkem a zvířetem. Těmito zásadami se řídím u svých zvířat. Doufám, že tyto informace pomohou zoofilům nováčkům s jejich poutí.

Vždy platí tato pravidla:
1. Oba partneři mohou požádat o sex.
2. Oba partneři mají právo žádost přijmout nebo odmítnout.

Odmítnutí:
Pokud potřebuji psovi/zvířeti žádost odmítnout, pak nereaguji na jeho výzvu vůbec.
Když vím, že v blízké době nastane možnost mu vyhovět, naznačím to. Napříhlad ho pohladím po sheath (pouzdro penisu). Pes pochopí, že se zatím nemusí vzdávat.
V případě, že se pes nechce nechat odmítnout, ignoruji ho dál. Maximálně ho ze sebe sudnám bez použití násilí a bez slovního zákazu. Do sexu nepatří žádné povely ani pamlsky ani výcvik. Vše se odehrává na úrovni řeči těla a pochopení druhého.

Pokud pes odmítá mě, pak na mou výzvu buď nereaguje, nezačne dostávat erekci a nedává mi najevo, abych pokračoval. Nebo ustoupí stranou, případně otráveně zavrčí.
To je pro mě okamžité odmítnutí a znamená to, že v žádném případě nesmím dál pokračovat, i když vím, že dostatečnou stimulací bych u něj nakonec erekce nejspíš dosáhl.

Na přijmutí není co vysvětlovat. :)

Žádost:
Prvních několik pokusů zkouší obvykle člověk. K tomu si vybírám vždy situaci, která odpovídá mému požadavku. Poprvé psovi naznačím možnost sexu například ve chvíli, kdy se mi sám snaží naskakovat na nohu v příslušném věku.
Z mých zkušeností vyplývá, že pokud se psovi sex nebo masturbace líbí, velmi rychle si najde způsob, jak o to žádat sám.
Takový signál se od zvířete zoofil naučí rozpoznávat a adekvátně na něj reagovat.
Výsledkem pak je, že člověk téměř zcela přestane zvíře o sex žádat. Vždy čekám, až pes projeví zájem sám, pak naprosto jistě vím, že nedělám nic proti jeho vůli.

Můj názor vychází z přesvědčení, že sex se zvířecím partnerem je vzájemná věc, se kterou obě strany musí jasně souhlasit.
V žádném případě se sex nesmí vynucovat nebo cvičit. Proč tomu tak je:

Z toho plyne:
Sex by měl být podložen přátelským vztahem, založeným na porozumnění a důvěře. Nabízet sex partnerovi bych měl proto, že mu/jí chci působit příjemné pocity, nikoli proto, že si chci sám užít.

Back