• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Kto aktywny

Bi, uni. Jeszcze nie miałem okazji ale od dobrych kilku lat interesuje się tematem zoofili i mam nadzieję że dzięki temu forum będę mi dane.

Bi pas. Niby bawię się z psem, ale niestety obaj pasywni ;/. To trudno sie dogadac. A analem On nie jest zainteresowany w żadną stronę.

Wiem, zauważyłem. Ma to skłonić do pisania konstruktywnych wiadomości na forum, do czego zresztą zachęcam wszystkich.

W lubelskim chyba nie jest możliwe być aktywnym w zoo...za bardzo pruderyjne społeczeństwo.... albo tak zakamuflowane osoby

Hej.Ja kiedyś aktywny przez kilka lat od dłóższego czasu nie mam możliwości.Moze ktoś chce sie spotkać kto ma możliwość z okolic Maz...?

Lubelskie, chętnie poznałbym kogoś do popisania lub kogoś kto udostępniłby swojego psa (chłopaka) lub ogiera i umożliwiłby mi wylizanie im dupska bądź penetrację jeśli jest taka opcja ? Jedyny warunek to żeby piesek był spory, uległy i z krótką sierścią. A ogierek nie stawiał oporu bo słyszałem że z kopa potrafi zrobić solidną krzywdę ?

Back