Aktywny ze śląska
sukapukka Tourist BANNED USER May 4, 2024 #32 Ja mam doświadczenia zoo bi z młodości i zastanawiam się, czy znowu nie spróbować. Z ludźmi jestem gejem i preferuję owłosionych, starszych nieobrzezanych zboczonych nawet facetów typu daddy
Ja mam doświadczenia zoo bi z młodości i zastanawiam się, czy znowu nie spróbować. Z ludźmi jestem gejem i preferuję owłosionych, starszych nieobrzezanych zboczonych nawet facetów typu daddy
FtmKnotLover Zooville Settler May 4, 2024 #33 Jestem aktywny, ale mieszkam w Kanadzie. Uczym się jak czytać, pisać i mówić po polsku. W przyszłości planuję odwieźć Polska
Jestem aktywny, ale mieszkam w Kanadzie. Uczym się jak czytać, pisać i mówić po polsku. W przyszłości planuję odwieźć Polska
Karolciarolcia Citizen of Zooville BANNED USER Aug 7, 2024 #36 Animalek1982 said: Szukam dostępu Click to expand... Do
Furryzoo Tourist Aug 9, 2024 #38 HorseLover06 said: Heja ja dość aktywna jestem hihi Click to expand... Miło cie poznać jak chcesz porozmawiać to zapraszam na priv :3
HorseLover06 said: Heja ja dość aktywna jestem hihi Click to expand... Miło cie poznać jak chcesz porozmawiać to zapraszam na priv :3
A Animalek1982 Tourist Aug 15, 2024 #40 Karolciarolcia said: Do Click to expand... K9, lub ogólne do animal
Furryzoo Tourist Aug 16, 2024 #41 Lemon123 said: Ja krak tez otwarty na pisanie z facetami Click to expand... Chcesz popisać ?