ode mnie nie będzieNo to szukajcie ale nie w tym topiku. Dział z polskimi ogłoszeniami towarzyskimi jest na forum gdzie indziej.
No a teraz czekamy na kolejne nagrania![]()
Jak się uda znaleźć partneraHaha spoko
Po filmikach widziałam że coś tam próbował ale czy "dziabnął" tak naprawdę czy był tylko na plecach koleżanki?
Wiem że troszkę ciągnę za język ale tutaj ekipa jest tak nakręcona oglądaniem powyższych nagrań i ogłoszeniami towarzyskimi że nawet nie zadają oczywistych pytań. Ja ze swojej perspektywy postrzegam to oczywiście inaczej i dlatego pytam o różne aspekty, co zaszło, jak długo trwało itd![]()
najlepiej poszło przy pierwszym razie, wtedy "dziabnął" nawet zdołał dojść w niej, co było na prawdę fajne, ale nie mam filmów z pierwszych razów, później niestety było trudniej bo chcieliśmy nagrać, więc nie asekurowałem go i miał biedny problem z trafieniem, bądź po chwili wychodził z niej chcąc się odwrócić tyłem, więc niestety najfajniejszej akcji nie dało się nagrać, tj mogłem zawsze gdzieś tel postawić, nawet próbowałem, ale często się przysłoniło albo sama pozycja była taka że i tak nic nie było widać.Haha spoko
Po filmikach widziałam że coś tam próbował ale czy "dziabnął" tak naprawdę czy był tylko na plecach koleżanki?
Wiem że troszkę ciągnę za język ale tutaj ekipa jest tak nakręcona oglądaniem powyższych nagrań i ogłoszeniami towarzyskimi że nawet nie zadają oczywistych pytań. Ja ze swojej perspektywy postrzegam to oczywiście inaczej i dlatego pytam o różne aspekty, co zaszło, jak długo trwało itd![]()
nie nie będzie.Pierwszy post więc przede wszystkim się przywitam. Witam. Ok skoro już formalności załatwione to zapytam o coś. Twoja koleżanka już nie będzie nagrywała?
po prostu nasze drogi się rozeszły i zwiększyła znacznie odległośćWielka szkoda. Strach? Czy jednak się nie podobało?