widze ze procz fantazji to jeszcze mozna sie podzielic jak to sie zaczelo.. zatem napisze

historia prawdziwa, ci co nie beda wierzyc ich sprawa. Zaczelo sie to od tego ze przypadkiem jak mieszkalem z rodzicami i w nocy sie obudzilem uslyszalem jak oboje jecza i dyszenie psa, bylo to dla mnie dziwne tzn nie ich jeki tylko dyszenie psa, zakradlem sie po cichu i delikatnie, juz wczesniej wiedzialem ze rodzice sa mega zboczeni itp, zbawy na kam spotkania z parkami bi itp, ale wtedy to bylo cos co mnie juz wprowadzilo w trans ze oni sa mega bez tabu. Zobaczylem jak jak pies rucha ojca a matka ojcu obciaga kutasa, i pozniej tez jak matke pies ruchal a ojciec byl pod nimi i ja lizal i potem tez dawal jej do obciagania jak pies ja ruchal. Powiem jedno ,bylem tak kurwa zajarany,w takim stanie, ze kutasa momentalnie mi stanal i byl tak twardy jak kamien, tak bylem nabuzowany ze jak glupi zaczalem walic konia, i w pewnym momecie zapomnialem o tym ze moge zostac nakryty przez nich, i ze bedzie tez im nie zrecznie itp. podniecenie wzielo gore i walilem tego kutasa twardego jak skala ostro, a z 15 min tam stalem i podgladalem ich. Final ojca spustu na twarz matki jak i psa na jej twarz byl tez finalem mojego spust na reke, ja pierdole to byl odlot tyle spermy poszlo gestej ze to szok, najwidocznej widok zabawy rodzicow z psem tak opor na mnie podzialal. nim sie zorientowalem to oni sie zbierali do lazienki i w ost momecie polecialem do lozka, zaraz matka przyszla a ja udawalem ze spie ( chyba sie nie kapnela ze jest inaczej ) i nie wiem czemu ale pocalowal w czolku i poglaskal i poszla do lazienki. Czulem z jej ust sperme ojca i psa i zapach z jej rak ich kutasow jak jej soczkow. odrazu znow mi stanal, i musialem zwalic.kolejne dni to ciagle mialem w oczach i nocna zabawe, pojechali na zakupy i przejzalem ukryte plyty ojca, z filami k9 i animal farm oraz tez zdjecia i filmiki matki. Moze to dziwne ale jakos mnie patrzenie na matke jaralo. pozniej jakos wrocilem do normalosci tzn trybu zycia az ktoregos dnia nie bylo nikogo w domu i po meczu poszedlem sie kapac, drzwi od lazienki byly otwarte i jak wychodzilem z wanny to pies stal obok mnie i jak wycieralem glowe to zaczal mnie sam lizac po kutasie. Pierw bylem troche w szoku,ale szybko zauwazylem ze to jest zajebiste i ze kutasa bardzo szybko zrobil sie twardy i sztywny - odrazu pomyslalem ze mnie to mega jara i jeszcze odrazu w myslach mialem widok rodzicow i pieska, wiec dalem mu lizac kutasa i jaja a sam sobie trzepalem i wylalem ostro duzo spermy na pysk psa troche mu do buzi i ogolnie na podloge. I od tego czasu jak tylko rodzice jechali nawet gdzies na chwile to ja korzystalem z okazji czy nawet na wyjsciu na spacer z psem. i od tego sie zaczelo, a potem chcialo sie wiecej i coraz to nowzych doznan.