Dzięki, nie wiedziałem o tym sklepieNie ma sensu Bad Dragona (drogo) czy Bad Wolfa (ogromny czas oczekiwania), spoko opcją jest Neotori - wysyłają gotowe w ciągu 2 dni i wykon znacznie lepszy niż Bad Wolf
Najlepsze że oferują też z vac u lock - więc na sex maszyne idzie zamontować łatwoDzięki, nie wiedziałem o tym sklepie
Można pv?Zależy gdzie mieszkasz jesli w poznaniu to masz dostèp do 2 moim zdaniem najlepszych sex shopòw w polsce. Aczkolwiek mofe zpokojnie poqièdzieć że jak narazie nic nje zdołałk pokonać bad dragona w mojej opini
Mr hankey's toys są zdecydowanie większe i osobiście ten kierunek mi się podoba w zabawkach ?Zależy gdzie mieszkasz jesli w poznaniu to masz dostèp do 2 moim zdaniem najlepszych sex shopòw w polsce. Aczkolwiek mofe zpokojnie poqièdzieć że jak narazie nic nje zdołałk pokonać bad dragona w mojej opini
Chodziło oczywiście o korek, plugaNajwiększego kółeczka
Realistyczne to proszę zobacz na www exotic-erotics comW którym sklepie można kupić dildo kutasa konia - ale takie najbardziej realistyczne?
Chyba lubisz być dojony.
Jak sprubujesz sam to bedziesz wiedzieć w czym rzecz. Tylko nie zaponij się rozluźnićChyba lubisz być dojony.
Twoja dupa realizu nie poczuje bo silikon to nie ciepla pulujaca skóra wiec, kupuj najtañsza bo i tak światla słonecznego noe bedzie ogladać))Realistyczne to proszę zobacz na www exotic-erotics comtwoha
Dziękuję, obczajeJuż była o tym mowa, ale przypomnę - knotme lub badwolf. Bad dragon jest spoko jak macie walizkę cebulionów i lubicie wesołe konwersacje z celnikami na temat waszej paczki. Chińczyk ma tanio, ale z jakością może być różnie. Stąd moja decyzja o wsparciu lokalnych wyrobników.