pisalismy o jezyku polskim.W produkcjach Mexx i olp też mówią w ojczystym hiszpańskim, więc nie generalizujmy. Inna rzecz że w Europie prawie wszędzie jest ten temat spenalizowany, nie dziwię się że mało kto chce w ojczystym jezyku
No właśnie... Gdzieś w Europie jest to legalne?W produkcjach Mexx i olp też mówią w ojczystym hiszpańskim, więc nie generalizujmy. Inna rzecz że w Europie prawie wszędzie jest ten temat spenalizowany, nie dziwię się że mało kto chce w ojczystym jezyku
Skąd jesteście? :3Te filmiki są nasze. Nie wiem czemu zostały otagowane jako małżeństw itp no ale pretensji nie mam.
W Niemczech zoofilia jest legalna pod warunkiem, że nie wiąże się ze znęcaniem się / przymuszaniem zwierzęcia. Co jest chyba najrozsądniejszym rozwiązaniem prawnym.No właśnie... Gdzieś w Europie jest to legalne?
A udzielasz się w niemieckojęzycznej części tego forum?O proszę. Akurat jestem w pracy w Niemczech. Ale co mi po tym to nie wiem i tak bo poznać kogoś takiego to jak wygrać w totka.
Zamierzam bo dopiero niedawno tu dołączyłemA udzielasz się w niemieckojęzycznej części tego forum?
Wawa ale też jeździmySkąd jesteście? :3
Wow super ja też chętnie bym sie z wami zobaczył. Jak możemy sie skontaktować?Wawa ale też jeździmy
Dzięki ale nie interesują nas spotkania z singlamiWow super ja też chętnie bym sie z wami zobaczył. Jak możemy sie skontaktować?
Szkoda bo chciałem tylko zobaczyć jak kobietka sie bawi z pieskiem na żywoDzięki ale nie interesują nas spotkania z singlami
raczej nie masz szans na to. Takie pokazy sa poza granicami kraju i to za kaseSzkoda bo chciałem tylko zobaczyć jak kobietka sie bawi z pieskiem na żywo