Czyli z bliska wszystko wygląda lepiejMyślę, że to przez te widoczne żyły na nich, ja się długo nie mogłam opatrzeć z nimi, ale, że mogłem na żywo zobaczyć to już mi się podobają.
Może nie każdy psi penis jest atrakcyjny i może budzić mniejsze lub większe obrzydzenie, sam miałem problem żeby go spróbować, ale po kilku udanych sesjach z różnymi psiakami ich penisy są dla mnie ładne. Czekam teraz tylko na okazję żeby spróbować swoich sił z koniem, chodź bezpieczniej będzie zacząć od kuca.Nie wiem dlaczego psie penisy mnie obrzydzaja ale znowu końskie penisy wydają się się takie gładkie ciepłe i twarde chciałabym dotknąć i polizać
Nie wiem dlaczego psie penisy mnie obrzydzaja ale znowu końskie penisy wydają się się takie gładkie ciepłe i twarde chciałabym dotknąć i polizać
Jakos wydają się takie mokre itp może dlatego hahHm dziwne. Lizanko jest "mniam" a psie siuraki już są "be"? Opowiedz nam coś więcej o swoich przeżyciach lub fantazjach. Wszyscy czekamy
Cipki też są mokre itp a ty jeszcze szukasz dziewczyny z pieskiem. Coś mi tu śmierdziJakos wydają się takie mokre itp może dlatego hah
No cipki ludzkie to coś innego niż psie jednakCipki też są mokre itp a ty jeszcze szukasz dziewczyny z pieskiem. Coś mi tu śmierdzi
Zgadzam się mi też się podobają wszystkie ale ulubione są knurki bosko się wkręcają.Bez sensu. Kazdy kutas jest tak samo super
Czyżbyś miała / miał doświadczenie z świderkiem knura?Zgadzam się mi też się podobają wszystkie ale ulubione są knurki bosko się wkręcają.
Końskie są olbrzymie choć z nimi nie mam doświadczenia, a psie świetnie się zakleszczają.
Nie mówie nieCzyżbyś miała / miał doświadczenie z świderkiem knura?
Moim zdaniem końskie pałki są najładniejsze że wszystkich, I kuszą, bardzo kuszą...Końskie pyty bez mycia, też będą niesmaczne, ale ładnie wyglądają