• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Zrobilabym loda koniu ale psu juz nie

Nie wiem dlaczego psie penisy mnie obrzydzaja ale znowu końskie penisy wydają się się takie gładkie ciepłe i twarde chciałabym dotknąć i polizać
Może nie każdy psi penis jest atrakcyjny i może budzić mniejsze lub większe obrzydzenie, sam miałem problem żeby go spróbować, ale po kilku udanych sesjach z różnymi psiakami ich penisy są dla mnie ładne. Czekam teraz tylko na okazję żeby spróbować swoich sił z koniem, chodź bezpieczniej będzie zacząć od kuca.

Też nie jestem fanem psich penisów, końskie to zupełnie inna sprawa :)
No i wrażenia smakowe też na plus dla koniowatych

Nie wiem dlaczego psie penisy mnie obrzydzaja ale znowu końskie penisy wydają się się takie gładkie ciepłe i twarde chciałabym dotknąć i polizać

Hm dziwne. Lizanko jest "mniam" a psie siuraki już są "be"? Opowiedz nam coś więcej o swoich przeżyciach lub fantazjach. Wszyscy czekamy 😋

Zgadzam się mi też się podobają wszystkie ale ulubione są knurki bosko się wkręcają.
Końskie są olbrzymie choć z nimi nie mam doświadczenia, a psie świetnie się zakleszczają.
Czyżbyś miała / miał doświadczenie z świderkiem knura;)?

Nie tylko Ty, osobiście jak mam apetyt na wielkiego konika tak psy mnie zbytnio nie pociągają... ale z wielką przyjemnością spróbowałbym konika

Back