HornyNatureHuman
Zooville Settler
Czy zoosex bedzie kiedys legalny?
I ja mam taką! Mimo wszystko!!!Tez tak mysle ale mam nadzieje?
Może dożyjemy czasów tychI ja mam taką! Mimo wszystko!!!
Masz racje Margo ?Powinniśmy działać w tym celu... Propagować itp...
No właśnie, to jest taka trochę samonakręcająca się spirala. Dopóki coś jest zakazane, dopóty stanowi pożywkę dla wszelkiej maści typów spod nie do końca jasnej gwiazdy i staje się kryminalną wylęgarnią. Tak samo jest z seksworkingiem czy narkotykami - obostrzenia prawne i zakazy to raj dla szarej strefy i zwyroli. Z jednej strony też myślę, żeby przetrzymać kiepski klimat społ-polit, a z drugiej wiem, jak Margo powiedziała, że metoda małych kroczków i zdartej płyty też jest skuteczna. Dobrze, że mamy miejsca jak toNie przeszkadza mi bycie w cieniu. Fakt, trzeba zachować ostrożność, ale może to i lepiej. Na razie środowisko cały czas oczyszcza się z różnych zwyrodnialców.
Finlandia z krajów członkowskich UEA w jakim najbliższym nas kraju jest legalny? ?
pozyskiwanie pieniędzy z prostytucji nie jest niczym nielegalnym, możesz powiedzieć wprost fiskusowi, że zajmujesz się prostytucją i nic z tym nie mogą zrobić, nie mogą też tego opodatkować bo wtedy państwo byłoby stręczycielem a jak wiadomo to jest nielegalneHej Kombajnista, dzięki za wskazówkę Miałem bardziej na myśli to, że w PL seksworking per se nie jest określony prawnie więc wszelkie dochody z tego tytułu są źródłem nielegalnym a to już rodzi problemy. Poza tym bardzo łatwo jest podpaść pod stręczycielstwo na zasadzie - znajdźcie mi człowieka a ja znajdę na niego paragraf.
Fajnie, że zgadzamy się ze sobą nie zgadzać - ja z kolei uważam, że tabuizacja sprzyja demonizowaniu tematu; ludzie, gdy czegoś nie znają, to się tego boją, a najszybszą reakcją na strach jest agresja. Ale masz rację, nic nie jest proste i z pewnością trzeba podchodzić do kwestii zoo bardzo ostrożnie, rozważnie i świadomie.
I nie mogą domagać się dowodów gdyż nie masz obowiązku podawać danych personalnych klientów oraz na mocy rodo nie możesz ich od tak ujawnić ani nie musisz znaćpozyskiwanie pieniędzy z prostytucji nie jest niczym nielegalnym, możesz powiedzieć wprost fiskusowi, że zajmujesz się prostytucją i nic z tym nie mogą zrobić, nie mogą też tego opodatkować bo wtedy państwo byłoby stręczycielem a jak wiadomo to jest nielegalne
Nie no super pomysł... już pedofilę chodzą. Społeczność LGB odcina się od tego roka którym jest QT i reszta ich zdaniem. Więc pomysł. Pedofile już się podłączyli i odwalają. Pomysł by zaszkodzić masz superCiekaw jestem gdyby w tych całych marszach LGBT+ itp nagle ruszyli wszyscy zoo... Oczywiście nie wiem czy tam już nie chodzą bo sam na to nie uczęszczam, ale tak tylko gdybam