Nu știu de ce îți pasă, e treaba mea de la început, pot avea cai și porci și elefanți și ce vreau... e o întrebare pentru fete pentru că mă interesează sensul lor. De ce să întrebi un bărbat? omule de ce innebunesti....daca fetele de pe forum vor sa raspunda foarte bine daca nu nu.Implicația că doar femeile pot gusta sperma deoparte, ce te face să crezi că există o singură persoană care a gustat toate opțiunile pe care le-ai oferit și are, de asemenea, gusturi similare cu „iubita” ta?
și care este exact „punctul” aici? dacă să spunem că porcul câștigă acest sondaj inexistent, ai merge mai departe și ai construi un hambar și apoi ai cumpăra un porc? dacă calul câștigă, te-ai duce și ai construi un grajd?
se simte ca aceasta este mai mult o întrebare fetiș/fantezie decât una zoo sau exclusivă pentru grădina zoologică. „orice animal va face, pentru că este un animal” este un fetișist.. „noi” (zoofilii propriu-zis, pentru că există o atracție acolo. nu pentru că este tabu sau degradant sau orice altceva) avem preferințe, știi. Doar pentru că partenerul meu preferat este un câine nu înseamnă că aș merge și pentru alte specii. da, fac sex cu animale, dar nu orice animal.....
Cred că sunt suficient de deștept încât să vă spun ce este un răspuns fals și ce este unul adevărat și mă uit și cine a răspuns, dacă este persoana care spune adevărul... Nu înțeleg de ce bărbații sunteți atenți. ... Despre sex nu am spus nimic... ci despre sexul oral, ceea ce teoretic este foarte usor de facut.Astăzi mă simt ca o fată pentru aproximativ timpul necesar pentru a introduce acest răspuns.
Dacă vă spun că emul de câine este cel mai bun (ceea ce este pentru cei care au câini), este părerea mea bazată pe limba și preferința mea.
Îți imaginezi atunci ce trebuie să fi gustat folosind experiența ta, probabil că nu esperma animală deloc, nu?
Și apoi îi recomanzi prietenei tale o aromă despre care habar n-ai deloc, care ți-a fost descrisă de un nimeni la întâmplare pe internet și ea reinterpretează această aromă folosind al 3-lea punct de vedere, având informațiile filtrate și repovestite de alte două persoane și nici ea însăși habar.
De exemplu, porcii ar trebui să aibă un miros urât din cauza chimiei din teacă. Dar dacă îți spun că esperma de porc este cea mai bună, cea mai dulce, cea mai uimitoare, cu gust de migdale și cu miros de trandafir din lume, ai de gând să iei un porc?
It would be easier if you could use English, or do you expect everybody else on a predominantly English forum to understand your language?Nu știu de ce îți pasă, e treaba mea de la început, pot avea cai și porci și elefanți și ce vreau... e o întrebare pentru fete pentru că mă interesează sensul lor. De ce să întrebi un bărbat? omule de ce innebunesti....daca fetele de pe forum vor sa raspunda foarte bine daca nu nu.
I think you do not understand what we are talking about or what we are trying to say here at all.Cred că sunt suficient de deștept încât să vă spun ce este un răspuns fals și ce este unul adevărat și mă uit și cine a răspuns, dacă este persoana care spune adevărul... Nu înțeleg de ce bărbații sunteți atenți. ... Despre sex nu am spus nimic... ci despre sexul oral, ceea ce teoretic este foarte usor de facut.
THANK YOUimplication that only females can taste sperm aside, what makes you think there is a single person who tasted all of the options you've given and also has similar tastes as your "girlfriend"?
and what exactly is the "point" here? if let's say pig wins this non-existent poll out you'd go ahead and build a barn and then buy a pig? if horse wins, you'd go and build a stable?
feels like this is more of a fetish/fantasy question than a zoo or zoo-exclusive one. "any animal will do, because it's an animal" is a fetishist thing.. "we" (the actual zoophiles, into it because there's an attraction there. not because it's taboo or degrading or whatever) have preferences you know. just because my preferred partner is a dog doesn't mean i'd go for other species as well. yes, i have sex with animals, but not any animal.....
Thx for your opinion ? , dogs cum is salted ?Personal am incercat doar câine, dar am auzit că sperma de cal e delicioasă
Eu abia acum am observat ca ai scris in romana ??? mersi de sfat, cred ca tot cu caine o sa incepemPersonal am incercat doar câine, dar am auzit că sperma de cal e delicioasă
?? Succes! E o experiență extrem de plăcută! O sa ii placă la nebunie cu un câineEu abia acum am observat ca ai scris in romana ??? mersi de sfat, cred ca tot cu caine o sa incepem
Deocamdata face pe timida, dar cred ca usor usor o sa aibe si ea fantezii ca a mai vazut clipuri cu cai ???? Succes! E o experiență extrem de plăcută! O sa ii placă la nebunie cu un câine
Și eu vreau de mult sa incerc unul, cum am spus am auzit că sperma lor e delicioasăDeocamdata face pe timida, dar cred ca usor usor o sa aibe si ea fantezii ca a mai vazut clipuri cu cai ??
Succes și vouă! Nu o sa regretațiCam greu cu gasitul cailor, dar spor la cautat...poate asa aflu si eu cum e pana ajunga iubita sa faca
Multumim??Succes și vouă! Nu o sa regretați