soulseek82
Tourist
Znacie tę aktorkę? Veronica Silesto to odkrycie wczorajszych wojaży w internecie. Cudna kobieta. Zastanawia mnie jedna, jak ona tak oficjalnie słynie z nagrywania animal? Jestem fanem, niesamowita jest.
Możliwe, że robi to dla tych dwóch powodów jednocześnie. Najpierw jednak musiała próbować bez siana, więc myślę, że jest pojechana, ma chcicę i dobrała się z partnerem tak, jak dla nich najlepiej. Także całkiem nienajgorzejGdzieś mi mignęła ta rosyjska gwiazdka filmów z pieskami, nie pamiętam gdzie widziałam ale chyba gdzieś na forum. Jęczy dużo, wije się, wypina, skręca ale to wszystko jakby na pokaz aby ładnie wyglądało. No i jej partner nagrywa a potem to wrzucają na swoją stronkę i sprzedają za bitcoiny.
Poza wizualiami dla chlopaków marszczących skórkę ruchami posuwisto zwrotnymi na widok akcji to ogólnie VS jest słaba bo robi to dla kasy a nie z zamiłowania.
Nazwisko coś mi mówi, ale kompletnie poza tym nie kojarzę.. tyle teraz gwiazdek mamy, że na niebie brakuje miejscaZnacie tę aktorkę? Veronica Silesto to odkrycie wczorajszych wojaży w internecie. Cudna kobieta. Zastanawia mnie jedna, jak ona tak oficjalnie słynie z nagrywania animal? Jestem fanem, niesamowita jest.
https: // silesto .com /Nazwisko coś mi mówi, ale kompletnie poza tym nie kojarzę.. tyle teraz gwiazdek mamy, że na niebie brakuje miejsca
Nie każdy właściciel psa uprawia z nim seks, ale wielu z nich jest z nim związana emocjonalnie.Emocjonalny związek z psem xD Ja rozumiem zabawy, ale bądźmy jednak poważni.
Twoje wypowiedzi nacechowane są wszystkowiedzeniem najlepiej. Pretensjonalny, niegrzeczny ton, zamiast zwykłego wyrażenia swojego zdania i propozycji czegoś, co w Twojej opinii jest mega i podniecające.... no słabo.... Nie zakładasz, że możesz się mylić? Niedobrze....Poważni w jakim sensie?