• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Veronica Silesto

soulseek82

Tourist
Znacie tę aktorkę? Veronica Silesto to odkrycie wczorajszych wojaży w internecie. Cudna kobieta. Zastanawia mnie jedna, jak ona tak oficjalnie słynie z nagrywania animal? Jestem fanem, niesamowita jest.

:p ma biznes, interes się kręci - czego chcieć więcej? Chociaż ja nie jestem fanem płatnych igraszek.

Znam ją, ale takich jak ona jest ostatnio wysyp jak grzybów w lesie. W końcu czego się nie robi dla pieniędzy - podobno żadna praca nie hańbi a interes się kreci jak napisał Kombajnista , najwidoczniej jest zapotrzebowanie na taki typ "rozrywki".

Gdzieś mi mignęła ta rosyjska gwiazdka filmów z pieskami, nie pamiętam gdzie widziałam ale chyba gdzieś na forum. Jęczy dużo, wije się, wypina, skręca ale to wszystko jakby na pokaz aby ładnie wyglądało. No i jej partner nagrywa a potem to wrzucają na swoją stronkę i sprzedają za bitcoiny.
Poza wizualiami dla chlopaków marszczących skórkę ruchami posuwisto zwrotnymi na widok akcji to ogólnie VS jest słaba bo robi to dla kasy a nie z zamiłowania.

Gdzieś mi mignęła ta rosyjska gwiazdka filmów z pieskami, nie pamiętam gdzie widziałam ale chyba gdzieś na forum. Jęczy dużo, wije się, wypina, skręca ale to wszystko jakby na pokaz aby ładnie wyglądało. No i jej partner nagrywa a potem to wrzucają na swoją stronkę i sprzedają za bitcoiny.
Poza wizualiami dla chlopaków marszczących skórkę ruchami posuwisto zwrotnymi na widok akcji to ogólnie VS jest słaba bo robi to dla kasy a nie z zamiłowania.
Możliwe, że robi to dla tych dwóch powodów jednocześnie. Najpierw jednak musiała próbować bez siana, więc myślę, że jest pojechana, ma chcicę i dobrała się z partnerem tak, jak dla nich najlepiej. Także całkiem nienajgorzej :)

Mam prośbę: podajcie aktorki lub po prostu ksywki tych, które robią to z wczuwką i w Waszej ocenie są najlepsze w branży. Tak, aby można było wyszukać te filmy w necie. Z góry dzięki za opinie i za konkretne nazwiska :)

Co masz na myśli najlepsze w branży? Że udają i dobrze wyglądają i grają dla widzów? Przecież to nieprawdziwe.
Wejdź na dział F/M dogs albo Requests na dziale angielskim to znajdziesz tam zawatość której potrzebujesz. Eksploruj forum to znajdziesz sporo rzeczy, które cię bardziej zaskoczą niż prymitywna VS nastawiona jedynie na zarobek z kryptowalut.
Dopowiadanie sobie że ma chcicę to myślenie życzeniowe. Od razu widać że celem jest zarobek.

Wejdź sobie na strony " Firm" w których pracują te "aktorki" i wybierz te co ci się podobają, potem wpisz w Google ich pseudonimy artystyczne z dopiskiem "fuck by dog".Następnie wybierz sobie strony i 🔥.Gotowe masz o co pytałeś.

Ułatwienie dla leniuchów. Tutaj w linku jest topic z tymi pseudogwiazdkami, a przynajmniej podanymi ich ksywkami. Dla mnie samo stwierdzenie "zoostars" jest głupie i beznadziejne bo przeczy całej idei bycia w emocjonalnym i fizycznym związku z czworonogiem. No ale każdy ma swój target. Koniozbójcy także haha 😂

Znacie tę aktorkę? Veronica Silesto to odkrycie wczorajszych wojaży w internecie. Cudna kobieta. Zastanawia mnie jedna, jak ona tak oficjalnie słynie z nagrywania animal? Jestem fanem, niesamowita jest.
Nazwisko coś mi mówi, ale kompletnie poza tym nie kojarzę.. tyle teraz gwiazdek mamy, że na niebie brakuje miejsca :D

Poważni w jakim sensie?
Twoje wypowiedzi nacechowane są wszystkowiedzeniem najlepiej. Pretensjonalny, niegrzeczny ton, zamiast zwykłego wyrażenia swojego zdania i propozycji czegoś, co w Twojej opinii jest mega i podniecające.... no słabo.... Nie zakładasz, że możesz się mylić? Niedobrze....

Back