• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Pytanko do kobiet aktywnych .

Witam jakiś czas temu zrobiłam mojemu pupilkowi lodzika i nawet mu się to spodobało mi podoba się to od dawna ale jakoś brakowało odwagi .
Dlatego do dziewczyn które są w temacie mam pytanko chcę się posunąć naprzód ale nie bardzo mój pupilek daje rady a ja nie wiem jak mam zachęcić go i jak mam to zapoczątkować chcę żeby wszedł we mnie ale on skacze i zachowuje się jak by miał ADHD i nie bardzo mogę sobie poradzić a sam lodzik to tylko tyle że podniecam się i muszę obejść się smakiem . Mam wrażenie że sama nie dam rady . Proszę o jakieś podpowiedzi z góry dziękuje .

Ola i Roman musisz pomasować mu kutasa aż mu stanie wtedy wystawiasz się wiesz jak jak wskoczy to weź kutaska ii wsadź sobie a reszta poleci sama odpisz czy pomogło a jeszcze jaki piesek ???

Ola i Roman musisz pomasować mu kutasa aż mu stanie wtedy wystawiasz się wiesz jak jak wskoczy to weź kutaska ii wsadź sobie a reszta poleci sama odpisz czy pomogło a jeszcze jaki piesek ???
Witam piesek a może pies to lablador , kombinowałam no jakoś poszło ale tak troszkę nie tak jak sobie to myślałam i widziałam na filmikach trwało to chwilkę i myślę że coś robię nie tak nie szczepił się i rozmiar nie taki jak na oglądanych filmach . Chciałabym tak że on będzie czyli penis duży gruby szczepi się ze mną a ja będę sobie wtedy kontrolować i no bzykać żeby sobie zrobić dobrze no po to to robię a on wszedł ruszał się jak rakieta kilka sekund i wyleciał po czym chciał jeszcze raz . Czy to tylko w filmikach czy można jakoś to osiągnąć żeby był spokojny i był we mnie kilka minut ??

Witaj jak masz na imię Ola miała stosunek z terieremrosyjskim on ma wielkiego kutasa masz Labradora to jest twój pies ??? dużo razy miałaś z nim stosunek ?? możemy ci pomóc jeśli będziesz chciała to napisz

pozwól żeby ruchał ciebie nawet kilka razy ale tak żeby cały jego kutas wszedł głęboko do pizdiochy bo gula rośnie dopiero jak on jest gotowy do wytrysku spermy w twojej pizdzioszce musisz próbować do skutku aż się z tobą szczepi ale wtedy nie panikuj musisz odczekać aż kutas się zmniejszy a wttedy sam wyskoczy z pizdziochy odpisz opowiesz jak było to pogadamy

Witam piesek a może pies to lablador , kombinowałam no jakoś poszło ale tak troszkę nie tak jak sobie to myślałam i widziałam na filmikach trwało to chwilkę i myślę że coś robię nie tak nie szczepił się i rozmiar nie taki jak na oglądanych filmach . Chciałabym tak że on będzie czyli penis duży gruby szczepi się ze mną a ja będę sobie wtedy kontrolować i no bzykać żeby sobie zrobić dobrze no po to to robię a on wszedł ruszał się jak rakieta kilka sekund i wyleciał po czym chciał jeszcze raz . Czy to tylko w filmikach czy można jakoś to osiągnąć żeby był spokojny i był we mnie kilka minut ??
Niektóre psy tak mają, że nie potrafią się zablokować. Wskakują i zeskakują co chwila, taka chyba ich natura.

musisz często wystawiać się żeby pieprzył ciebie w końcu uda mu się wsadzić całego a wtedy złapać za nogi i przyciskaj do siebie żeby jego kutas nie wyskoczył z pizdzioszki wtedy zacznie rosnąć gula i zacznie się spuszczać do twojej dziurki zobaczysz jaka to przyjemność

Back