Pytasz o K9 ?Czym sie smaruje się żeby uczeń wykazał, zaintrersowanie wami
To również jest ważne. Nie zawsze trzeba coś dodatkowego stosować, ale czasem warto jeśli chce się zachęcić do lizania konkretnego regionu.Ja tam nie używałem żadnego masła. Zawsze najpierw zaufanie i zabawa. Po czym delikatne zaczepianie za miejsca. Jak już wykazywał ruchy pchające to dostawiałem się i pomagałem.
Ale było parę przypadków gdzie musiałem to powtórzyć kilkukrotnie. Tworzysz nie wykazywał zainteresowania z początku Jakoś zawsze się udawało
Tresura/wychowanie/warunkowanie polega na pozytywnym lub negatywnym wzmocnieniu więc może to być przyjemne(przy pozytywnym wzmocnieniu) i jest moralne (chyba ze uznajesz jakąkolwiek formę wywierania wpływu za coś złego).Niestety każdy sposób zachęcania pupila za pomocą jedzenia jest głupi po prostu. Nie ma to nawet nic wspólnego z jego tresowaniem tylko wykorzystywaniem jego apetytu do zaspokajania własnych potrzeb. Nie jest to ani przyjemne ani moralne.
Nie chodziło mi stricte o trenowanie. Bardziej jako dodatek, coś jak użycie śmietany itp. w łóżku z partnerem/ką. Bycie polizanym w konkretnym miejscu szyi czy sutkach gdy piesek sam z siebie liże twarz i krocze. Nie mówię o wysmarowaniu swojego donga masłem orzechowym i przyciągnięciu psa za głowę.... Tego nie robimy :<A tu masz cały wątek tłumaczący dlaczego nie powinno się trenować zwierząt do seksu i dlaczego nie powinno się używać jedzenie do tego
Training animals for sex
1. Training animals for sex. 2. Preventing animals from requesting sex in awkward moments. 1. Training animals for sex with people: This question does come up from time to time and people often have different opinions about it. I am going to present an explanation of what it means to train...www.zoovilleforum.net
Trudno mi sobie wyobrazić żeby pies ruchał kogoś dla tego, że oczekuje że dostanie za to smakołyk. Trenowanie psa do seksu to raczej przystosowanie go do tego, ponieważ nie jest to w pełni naturalny akt, jeżeli nie jest naturalny to chyba oczywiste, że trzeba tutaj trenowania.A tu masz cały wątek tłumaczący dlaczego nie powinno się trenować zwierząt do seksu i dlaczego nie powinno się używać jedzenie do tego
.. zasadnicze pytanie - czy pies liże muszelkę swojej pańci dlatego, żeby zaspokoić ją seksualnie, czy dlatego że lubi jej smak?wykorzystywaniem jego apetytu do zaspokajania własnych potrzeb