• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Mam problem z doznaniami

S

SlutFromPoland

Guest
Heja no ja się tutaj chciałabym spytać jak urozmaicić seks z pieskiem moim bo szczeże takie zwykłe mnie już nie jara doznania niby są ale ja potrzebuję chyba czegoś bardziej ma ktoś jakieś pomysły aby to jakoś wzbogacić?

No nie wiem, dla mnie to brzmi mało wiarygodnie, ale może zwyczajnie jestem podejrzliwy.
Może po prostu robię to za często i stało się to rutyną dla mnie bo prawie codziennie to z pieskiem robię ale chyba dam mu przerwę na jakiś czas

Akurat nie o to mi chodziło. Po prostu jestem ostrożny, jeśli chodzi o żeńskie konta na tym portalu.
No i nie trzeba cytować wiadomości poprzedzających.

Heja no ja się tutaj chciałabym spytać jak urozmaicić seks z pieskiem moim bo szczeże takie zwykłe mnie już nie jara doznania niby są ale ja potrzebuję chyba czegoś bardziej ma ktoś jakieś pomysły aby to jakoś wzbogacić?
To moze troche wiecej informacji nam troche rozjaśni problem - jaki pies, jak czesto , w jakiej pozycji ,jaki rodzaj stosunku itd

Ja golden retriever codziennie nawet czasami w razy dziennie ale rzadko i weekendami to zazwyczaj zażywam mojego chłopaka w tych miejscach. Pozycja na pieska nie próbowaląlam inaczej a rodzaj stosunku to waginalny bo mój biedaczek nie jest w stanie wyciągnać kiedy jest anal i zaczyna mi "marudzić"

Back