• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Fascynacja końskim penisem

rafal81

Tourist
Drogie Panie, czy to, że chętnie uczęszczałyście, lub to nadal robicie, na jazdę konną wynika możę nie z chęci rekreacji na świeżym powietrzu a tylko z seksualnej fascynacji? Chętnie jeździcie konno, bo możecie popatrzeć na wielkie członki ogierów? Pomarzyć o ich pieszczeniu i zaspokajaniu. A może w tajemnicy jak nikt nie widział bawiłyście sie w stajni końskim penisem? Albo masturbowałycie sie przy koniu? A może też ktoś zuawuażył tą namiętnośc i Was zachęcił do pieszczot z ogierem?
Temat dotyczy także Panów :).
Proszę o Wasze wypowiedzi.

Nigdy nie interesowało mnie jeździectwo, za dużo z tym roboty, trzeba mieć odpowiedni sprzęt, czas i hajs na to. jedynie lubię konie jako po prostu zwierzeta. gdy nocuje w jakimś ośrodku gdzie są koniki zawsze muszę pogłaskać a przy okazji popatrzeć na nie, porobić zdjecia :p czasem jakiś wałach tak się podnieci nową osobą że wystawi fiutka, wtedy dodatkowo jest na co popatrzeć xD piękne zwierzęta

Tak jak pisze srebrak, w skrócie jeździectwo pochłania multum czasu jak i pieniędzy, ale sam bym chciał zobaczy taką końska pale, zobaczyć dotknąć a najchętniej zostać na dłużej pobawić się nim i jego wielkimi jajami
no niestety niestety, w ogóle rzadko spotykałam ogiery, jak już to jeden na całą stajnie reszta wałachy. też mają fajne kutasy, czasem wystawiaja wtedy sobie fantazjuje że go trzymam i się nim bawię. raczej na fantazji pozostanie

Potwierdzam że w naszym kraju zazwyczaj w stajniach jezdzickich są klacze i wałachy. Na ogiera bardzo ciężko trafić gdyż są często zbyt porywcze i nieprzewidywalne gdy wyczują u klaczy ruję. Może wtedy dojść do różnych niebiezpiecznych sytuacji w momencie gdy siedzi na nim jeździec. Osobiście widziałem często że jedyna okazja aby pobawić się na szybko wałachem jest wtedy gdy oddaje mocz. Wtedy na czas sikania wystawia penisa z kieszonki i zaraz po załatwieniu potrzeby z powrotem go chowa.

Potwierdzam że w naszym kraju zazwyczaj w stajniach jezdzickich są klacze i wałachy. Na ogiera bardzo ciężko trafić gdyż są często zbyt porywcze i nieprzewidywalne gdy wyczują u klaczy ruję. Może wtedy dojść do różnych niebiezpiecznych sytuacji w momencie gdy siedzi na nim jeździec. Osobiście widziałem często że jedyna okazja aby pobawić się na szybko wałachem jest wtedy gdy oddaje mocz. Wtedy na czas sikania wystawia penisa z kieszonki i zaraz po załatwieniu potrzeby z powrotem go chowa.
Faktycznie taki penis ogiera to jest szczyt podniecenia.
Penisem wałacha też można się trochę pobawić, czy nie?

Walachowi raczej nie stanie choć nie wiem jakbyś się starał. Jedynie kiedy sika to trochę wyjdzie mu na wierzch, wtedy możesz na chwilę się nim pobawić zanim go schowa. Chociaż znam osobiście jeden przypadek wałacha który nadal czuję podnietę gdy pieści się go po podbrzuszu, natychmiast wystawia penisa który momentalnie mu twardnieje i można się nim na spokojnie pobawić. Sam kilka razy brałem mu do buzi tyle że bez happy endu

Back