• Suddenly unable to log into your ZooVille account? This might be the reason why: CLICK HERE!

Cały czas szukam, jakby ktoś, coś...

SuczkaWawa

Tourist
Przez jakiś czas zorganizowanie czegokolwiek było utrudnione, ale powoli rzeczywistość wraca do normy. Z tego powodu chciałabym znów intensywniej poszukać dostępu do psa. Może ktoś nowy pojawił się z Wwy lub okolic kto chciałby się podzielić ;). Chętnie porozmawiam z właścicielką, właścicielem lub parą i mam nadzieję że coś z tego wyniknie...

trzymam kciuki też ciężko szukam jestem bi pasyw właściciela który ma swojego pupila dobrym pomysłem było by wstawić swój awatar na przykład zdjęcie jak jesteś gotowa do krycia to mogło by zwiększyć zainteresowanie pozdrawiam

Last edited:
Przez jakiś czas zorganizowania czegokolwiek było utrudnione, ale naprawa wraca do normy. Z tego powodu chciałabym znów poszukać dostępu do psa. Może ktoś nowy pojawił się z lub okolice chciałby się zrobić ;). Chętniem z właścicielką, która chce zapłacić lub parą i mam nadzieję, że coś z tego wyniku...
hej jestem tu nowy i jestem zainteresowany twoim postem prosze na priv

Przez jakiś czas zorganizowanie czegokolwiek było utrudnione, ale powoli rzeczywistość wraca do normy. Z tego powodu chciałabym znów intensywniej poszukać dostępu do psa. Może ktoś nowy pojawił się z Wwy lub okolic kto chciałby się podzielić ;). Chętnie porozmawiam z właścicielką, właścicielem lub parą i mam nadzieję że coś z tego wyniknie...
Zapraszamy do Krakowa ?

hejka,mozna?

kocham to na forum jak ludzie zamiast napisać wiadomość prywatną to pytają się w wątku czy można napisać

Myślę że mógłbym zaryzykować spotkanie z tobą. Odezwij się. Kiedyś pisaliśmy na zoosbook

Back